Om klinikken på Århusvej

Her hos Stilling Tandlægerne på Århusvej i Stilling kan vi klare en lang række professionelle behandlinger. Så skulle uheldet være ude, så kontakt os i dag. Vi har stor fokus på vores patienter og den altid gode behandling i de bedste omgivelser.
Vi yder det bedste overfor vores patienter, så derfor kan du altid roligt kontakte os inden for vores åbningstider, hvis du skulle have tandproblemer. Her på vores hjemmeside kan du få dig et overblik over mange af vores behandlinger, som vi kan udføre i klinikken. Skulle der være spørgsmål eller lignende til vores behandlinger, så kontakt os i dag. Vi står klar til at hjælpe. Du finder vores oversigt øverst under “Behandlinger”.
Tandklinikken på Århusvej 6 i Stilling er en moderne tandlægeklinik med mange års erfaring. Det betyder du altid er sikret professionelle og seriøse behandinger til fair priser. Vi står klar til at yde dig den bedste service. Du kan bestille tid efter kl. 8.00 alle hverdage på telefon.

Klinikkens værdier

Gennem dialog og grundig information vil vi yde behandlinger af høj kvalitet. Alle behandlinger er tilpasset den enkelte patients ønsker og behov.

  • Alle på klinikken har som det vigtigste mål at behandle dig med høj faglighed og med hjertelighed.
  • Vores omgangstone er afslappet men respektfuld – både over for dig som patient og over for kollegaerne.
  • Alle vores behandlinger foregår roligt og kontrolleret og udføres til den aftalte pris.

Vi bestræber os på at holde ventetiden på et absolut minimum; men vi sørger altid for at foretage nødbehandlinger først.

Du kan selv gøre meget for at bevare og få et smukt smil – og vi kan hjælpe dig.

Om Klinikken | Stilling Tandlægerne

Om Klinikken
om1